IngerStenberg.se © 2009                   

 

 

Om SilverInger
 
Igår
Silversmide har alltid varit min stora dröm. Redan som 17-åring var jag fascineradav att få skapa konst genom smide, dessvärre hade jag inte mina föräldrars stöd. När jag var i 35-årsåldern bestämde jag mig trots allt för att ge mig in i silversmidet och år 1963-64 gick jag mina första kurser.
 
Det dröjde sedan till åttiotalet innan nästa tillfälle gavs att fullfölja min dröm. Då gick jag olika kurser i silversmide, bland annat på Billströmska Folkhögskolan på Tjörn, Hantverkets Folkhögskola i Leksand och Guldsmedsskolan i Köpenhamn.


Idag
1985 startade jag med kursverksamhet för Medborgarskolan i Eksjö, detta under fem års tid. 1987 började jag även hålla fler kurser för vuxenskolan i Nässjö, där jag fortfarande är verksam.
 
Åldern är ingenting som sätter stopp för mig. Jag i full gång med fantasifulla idéer och med en erfaren och säker hand, trots mina 79 år, så skapar jag de mest iögonfallande silversmycken åt båda ung som gammal.


Imorgon
Tiden flyger som vanligt på i hisnande fart och så även för mig och mitt silversmidande. Man ska ta tillvara på livets goda och det är någonting som jag verkligen försöker att göra!

 

:)

 

 

 

Kontakt

 

Inger Stenberg

 

070-37 23 757
0380-10764

 

info@ingerstenberg.se